Känner du att det är något i ditt utseende du inte trivs med? Kanske har huden blivit slappare med åren, eller så är brösten för små eller för stora. Om så är fallet kanske du funderar på att göra ett plastikkirurgiskt ingrepp. I den här texten ska vi berätta om olika typer av ingrepp samt varför det är så viktigt att du uppsöker en seriös klinik om du vill göra någon typ av plastikoperation.

Vanligare med plastikkirurgi

Det blir allt mer vanligt med plastikkirurgiska ingrepp. När man gör ett ingrepp är det dock viktigt att man vänder sig till en seriös klinik, till exempel https://citadellkliniken.com/ där man har lång erfarenhet av olika ingrepp. Ett problem idag är dock att många vill komma billigare undan och väljer därför att åka utomlands och operera sig. Det finns emellertid många risker med en sådan resa. Skulle något gå fel och man behöver vård är det inte säkert att man har en försäkring som täcker detta. Det är också svårt att åtgärda eventuella komplikationer då man kanske redan befinner sig hemma när de uppträder. Här kan du läsa mer om riskerna det kan medföra att välja att operera sig utomlands.

Det är alltså mycket smartare att välja en seriös klinik. På https://citadellkliniken.com/ får du en ordentlig konsultation hos en erfaren kirurg. Man är också noga med eftervården av sina patienter.

Olika plastikkirurgiska ingrepp

På Citadellkliniken kan du göra en rad olika plastikkirurgiska ingrepp. Är det så att du känner att huden inte riktigt är vad den var? Kanske hänger den slappt och du ser sur ut. I sådana fall kan du vara en kandidat för att utföra en så kallad ansiktslyftning. En sådan går till så att man frigör huden från den vävnad som finns under den och ger den ett nytt fäste så att den sträcks ut.

Bröstoperationer är också populära. När man talar om bröstoperationer brukar de flesta tänka på bröstförstoringar, men faktum är att bröstförminskningar är minst lika vanliga. En allt för stor byst kan nämligen ställa till med en hel del problem, till exempel värk i nacke och axlar. Den kan också göra att man drar sig för fysisk aktivitet eftersom bysten helt enkelt smärtar när man rör sig. När man gör en bröstförminskning tas en del av bröstvävnaden bort och bröstvårtan flyttas till en ny plats så att bröstet får ett naturligt utseende. Detta är bara några av alla de ingrepp du kan göra hos Citadellkliniken.